Oulun Autoteknillinen Yhdistys ry

12.03.2020 - SATL:n liittokokousta ei pidetä 13.-15.3.2020

Valtioneuvosto on päättänyt tänään toimenpiteistä korona-viruksen vaikutusten rajoittamisessa. Asiasta on kerrottu tarkemmin valtioneuvoston kotisivulla osoitteessa: https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-paatti-suosituksista-koronaviruksen-leviamisen-hillitsemiseksi.

 

Vaikka SATL:n liittokokous ei kooltaan kuulukaan peruutettavien yleisötapahtumien kokoluokkaan, päätti liittohallitus kokouksessaan tänään 12.3.2020 valtioneuvoston suosituksesta myös pienempien kokoontumisien ja matkustamisen välttämisestä siirtää tulevan viikonlopun liittokokousta vielä määrittämättömään ajankohtaan. Lisäksi kokous on tarkoitus pitää tämän vuoden osalta etäkokouksena. Tiedotamme asiasta tarkemmin lähitulevaisuudessa. Tästä johtuen liittohallitus puheenjohtajineen jatkaa nykyisessä kokoonpanossaan kyseiseen kokoukseen asti.

 

Ennakkoon Oulun Autoteknilliselle Yhdistykselle maksettujen liittokokouksen osallistumis- ja majoittautumismaksujen mahdollisesta palauttamisesta on neuvottelut käynnissä kokoushotellin kanssa. Asiasta tiedotetaan ensi viikolla lisää.

 

Mahdollisten matkakulujen osalta kunkin tulee itse selvittää kyseisten kulujen takaisinsaamisesta.

 

Tiedotamme asioista lisää ensi viikolla.